contact_support
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни

Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни

72.60 лв
В наличност

29 Март - 31 Март

Лесно връщане

Speedy

,

Express One

  • lock Сигурно плащане
  • assignment_return Безпроблемно връщане
  • policy Защита на личните данни
  • local_shipping Сигурна доставка

Търговецът приема връщане за този продукт в срок от 14 дни.

Badu.bg приема връщане на всички закупени продукти в срок от 14 календарни дни от датата на получаване(с изключение на бански и бельо).

Badu.bg не носи отговорност при покупка на Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни от Дамски гривни извън формата за поръчка.

Описание на продукта

Ръчно изработена уникална и атрактивна дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни Нефрит, Мраморен Ахат, Лазурит, Розов кварц и бял Оникс с мемори тел.
Красотата на гривната се допълва и от 3 мм. мъниста фасетиран чешки кристал.
Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-2404
НОВО предложение от Smart Choice - възползвайте се от нашите отстъпки до 15%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.

Всяка жена обича да получава подаръци, така се чувства забелязвана и обичана. Добре е подаръка да излъчва разкош, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.
Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.
Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски гривни от естествени камъни. Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.

Елементи:
- мъниста бял ОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола.
Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Смята се и за защитник на възрастните хора, които предпазва от неприятности, а на самотните помага да се избавят от самотата си.Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс н а ума и тялото, както и силата на духа.
Оказва благотворно въздействие при възпалителни процеси на кожата - абцеси, гъбички, възпаления. Носен под формата на бижу изостря слуха, премахва шума в ушите и укрепва паметта. Използва се при заболявания на нервната система и депресии. Помага за преодоляване на стреса и способства за постигане на емоционално равновесие и самоконтрол.

- мъниста АХАТ - камъкът на равновесието, мира и спокойствието.
Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири.
Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния.
Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти.
Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени, както и за защита от уроки.
Ахатът, благодарение на множеството си разновидности е подходящ за цялостно лечение - при преуморени и възпален очи, при главоболие и световъртеж, при температурни инфекции, при хроничен бронхит, ангина и задух. Помага при лечение на заболявания на панкреаса и за подобряване на кръвообръщението. Носен под формата на бижу стимулира сърдечната дейност, неутрализира стреса, предпазва от нервно напрежение и подпомага лечението при тежка и продължителна кашлица. Особено полезен е за децата- носи им успокоение и разсейва страха, предпазва ги от опасности.

- мъниста Розов Кварц - камъкът на любовта
Често е наричан „любовният камък” или „сърдечният камък”, защото ни отваря към безусловната любов във всичките и форми: семейна, платонична и романтична. На Изток вярвали, че розовият кварц е донесен на Земята от Бога на любовта - Ерос, за да научи хората на любов, доброта и съчувствие.
Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив. Премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие.
Физически розовият кварц лекува сърцето и спомага за правилното функциониране на кръвоносната система, бъбреците, надбъбречните жлези, половите органи, черния дроб, белия дроб, увеличава плодовитостта. Неговият нежнорозов цвят радва очите, пълни сърцето с любов и лекува душата с нежната си лечебна вибрация. Особено подходящ е за лечение на деца и за емоционална и физическа болка от детството и юношеството. Поставен под възглавницата осигурява здрав и спокоен сън. Носен под формата на колие снема емоционалното напрежение и болка.

- мъниста ЛАЗУРИТ - символ на искреност и приятелство.
Лазуритът е скала, която е направена от няколко различни минерала. Може да се срещне в различни цветове – най-често това са нюанси на синия цвят. Можете да намерите лазурит от светло до тъмно синьо, стигащо чак до лилаво. Има особена блясък, когато се разглежда на дневна светлина, а вечер изглежда загадъчно, дори малко мрачно, но е изключително красив и пленителен.
Този вид камък се приема като символ на искреност и много чисти взаимоотношения – ако подарите такъв вид камък на някого, това би означавало, че го възприемате като добър ваш приятел. Освен това европейците смятат, че притежанието на този вид камък ще им помогне да реализират и най-амбициозните си мечти.
В наши дни лазуритът се смята за подходящ накит, ако искате да пречистите аурата си от всякакви негативни влияния и да повикате положителното в живота и съзнанието си. Специалисти твърдят също, че този камък сбъдва мечти и носи радост на този, който го притежава.
Смята се, че лазурит може да помогне и при доста здравословни проблеми. На този камък се приписват също и много магически свойства. Ако имате проблем с очи, с далака, треска, страдате от епилепсия , някакви проблеми с щитовидната жлеза, [високо кръвно налягане, нервност, безсъние, кошмари – лазурита е вашият помощник.
Всичко, което трябва да направите, е да го носите със себе си. В някой държави дори смятат, че ако се постави на корема на бременна жена, това ще помогне на майката и ще предотврати възможността от спонтанен аборт.

- мъниста НЕФРИТ – символ на съвършенство и чистота
Нефритът има пет цвята – бял, като овча лой или масло; жълт, като кестени, сварени във вряща вода; черен, като вакса или лак; червен, като гребена на петела или червило, но най-разнообразен е зеленият.
В Европа нефрита е олицетворявал честност, добросъвестност, порядъчност, храброст, вярност и мъдрост. Той е бил символ на съвършенство и чистота. В средните векове нефрита е бил любим камък на алхимиците. Съветва се да се носи от хора, които се стараят да изменят своя живот, да започнат нов период. Това е камък на промените, помагащ да се излиза от житейската монотонност. С него се свързва семейното благополучие и дълголетие.
Нефритът е талисман на учените, той е символ на ума и войнската смелост. Човек, носещ със себе си малка фигурка или бижу от нефрит ще бъде по-успешен и по-бързо от другите ще отива към набелязаната цел
От древни времена, нефритът се счита едва ли не за панацея срещу всички болести. Камъкът носели на тялото си за лечение и профилактика на абсолютно всички заболявания.
Литотерапевтите утвърждават, че нефрита обладава проективната енергия Ян.
Смята се, че нефрита помага при заболявания на бъбреците и пикочните пътища. На бременните жени се препоръчва да носят нефрит на корема, за леко раждане. Някои вярват, че нефрита на прах може да излекува стомаха и червата. Колиета и гривни, изработени от този минерал, нормализират съня, избавят от безсъние и кошмари.
- 3 мм. мъниста фасетиран ЧЕШКИ КРИСТАЛ - известен по цял свят с елегантността и блясъка си, а чешките стъклени и кристални мъниста са сред най-популярните материали за изработка на бижута.
Вековните традиции на производство на стъклени и кристални изделия в Чехия гарантират изключително високото качество на използваните материали, а прецизността на изработката е изключително висока.

- мемори тел

ОТСТЪПКИ!
При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:
- За 2 бр. гривни - Отстъпка - 5%
- За 3 бр. гривни - Отстъпка - 10%
- За 5 бр. гривни - Отстъпка - 15%

АКТУАЛНО!
При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.
Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.
В онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме много и различни идеи за бижута изработени от естествени камъни. Избирайте бижутата си умно!

  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни
  • Уникална дамска гривна "Лятно настроение" от пет вида естествени камъни

schedule Наскоро посетихте - Дамски гривни

more Още от Дамски гривни

Покажи всички продукти

more Още от Дамски бижута

Покажи всички продукти