contact_support
Детски костюм рок звезда
Детски костюм рок звезда
Детски костюм рок звезда
Детски костюм рок звезда
  • Детски костюм рок звезда
  • Детски костюм рок звезда
  • Детски костюм рок звезда
  • Детски костюм рок звезда

Детски костюм рок звезда

53.90 лв
В наличност

28 Април - 30 Април

Лесно връщане

Speedy

,

Express One

  • lock Сигурно плащане
  • assignment_return Безпроблемно връщане
  • policy Защита на личните данни
  • local_shipping Сигурна доставка

Търговецът приема връщане за този продукт в срок от 14 дни.

Badu.bg приема връщане на всички закупени продукти в срок от 14 календарни дни от датата на получаване(с изключение на бански и бельо).

Badu.bg не носи отговорност при покупка на Детски костюм рок звезда от Детски разни играчки извън формата за поръчка.

info Информация за търговец

store Raya toys
100% позитивни оценки

Описание на продукта

Размер универсален.

Подходящ за момичета между 3 и 6 години.

Ръкавицата, роклята и клинът може да се перат ръчно или в пералня при температура от 30°C.

Размери: 76 / 46 / 13 см. 

 

 

Никоя рок звезда не може без подходящо облекло, нали? Дори и малките момичета, които са решили да се преобразят точно като рок изпълнители. Е, сценичните костюми са създадени за големите `звезди`, но това съвсем не означава, че мечтата на всяко момиченце да бъде като тях ще остане далеч, далеч от сбъдването си. Ако не вярвате, то специалистите от `Melissa & Doug` може и да Ви разубедят. От екипа създават детски парти костюм `Рок звезда` именно заради желанието на всяка момиченце да се почувства като известна рок изпълнителка.

 

Костюмът се състои от розов клин и бляскава рокля. Все пак визията трябва да е сценична. Разбира се, както за истинските изпълнители, така и за малката звезда, детайлите в сценичния тоалет не са пропуснати. Розов и черен тюл пресъздават обемна рокля за стайлинга. Горната част на роклята е създадена във вида на модерен розов топ, но със зебров принт, за да бъде звездна визията. Естествено, има и доза блясък, който да акцентира и това е блестящият колан на роклята. Освен това, с костюма пристига и типичната за всички рок звезди ръкавица без пръсти. Тя е създадена с блестящи детайли като тези на колана и тюл, отново в розово и черно, както е при роклята. Да, всичко е измислено до последния детайл. Даже и един аксесоар пристига с костюма – розов детски микрофон, за да може малката звезда не само да изглежда, но и да се държи досущ като рок изпълнителка.

 

Независимо дали е Хелоуин, или тържеството в детската градина, а може би парти за рожден ден, където са се събрали всички приятели – няма значение какъв е поводът, с парти костюма момичетата могат да се почувстват като рок идоли и то без дълга подготовка, а само за няколко минути.

 

schedule Наскоро посетихте - Детски разни играчки

more Още от Детски разни играчки

Покажи всички продукти

more Още от Детски играчки

Покажи всички продукти