contact_support
ОКОЛООЧЕН КРЕМ И ЛИЦЕТО С АЛОЕ ВЕРА
  • ОКОЛООЧЕН КРЕМ И ЛИЦЕТО С АЛОЕ ВЕРА

ОКОЛООЧЕН КРЕМ И ЛИЦЕТО С АЛОЕ ВЕРА

20.90 лв
В наличност

21 Април - 23 Април

Лесно връщане

Speedy

,

Express One

  • lock Сигурно плащане
  • assignment_return Безпроблемно връщане
  • policy Защита на личните данни
  • local_shipping Сигурна доставка

Търговецът приема връщане за този продукт в срок от 14 дни.

Badu.bg приема връщане на всички закупени продукти в срок от 14 календарни дни от датата на получаване(с изключение на бански и бельо).

Badu.bg не носи отговорност при покупка на ОКОЛООЧЕН КРЕМ И ЛИЦЕТО С АЛОЕ ВЕРА от извън формата за поръчка.

info Информация за търговец

store natural-forever.com
0% позитивни оценки

Описание на продукта

Крем за лице и очи против в бръчки с 35 %  Критско алое  – Ботокс с революционна формула , която помага да се създаде колаген в кожата и намалява появата на бръчки .  Значително намалява тъмните кръгове под очите . Това е ботокса от природата !

Алое вера е добре известен с лечебните си и подмладяващи свойства .
Благодарение на комбинираният му ефект от биоактивни съставки , включително и витамин Е , допринася за образуването на колаген и еластин в кожата, като по този начин се намалява образуването на бръчки . Ползотворните  свойства на Cretan Aloe се подобряват от коензим Q10, срещу свободните радикали, които са един от главните причинители на оксидативен стрес . Кожата абсорбира всички необходими хранителни вещества, за да възвърне естествения си баланс и добро здраве , премахвайки тъмните кръгове и значително забавя процеса на стареене .

Начин на употреба : За най- добър ефект , почиствайте два пъти на ден сухата кожа . С помощта на пръстите си вземете малко количество от крема и го нанасяйте нежно върху лицето ,бузите , носа , брадичката и врата .Внимателно масажирайте кожата докато попие в нея . NATURAL HYDROGEN FACTORS: 35% Cream Aloe, Coenzyme Q10, Vitamin E, Collagen, Hyaluronic Acid  – Налични в  30 мл бутилка , опакована в кутия .

schedule Наскоро посетихте -

more Още от Кремове за лице

Покажи всички продукти

more Още от Грижа за кожата и лицето

Покажи всички продукти